Vizyonumuz PDF Yazdır E-Posta
Yazar Site Yöneticisi
07 07 2004

Kemalköy İ.Ö.O.’da öğrenme temel ihtiyaçtır.Biz,birbirimizi öğrencilerin, velilerin, toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmeleri en önemli hedefimizdir. Hepimiz öğrencilerimizin başarılarını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştirir, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerle öğrencilerimizin gelişmelerine yardımcı oluruz.

İnanıyoruz ki ; öğrencilerimiz geleceğimizin odak noktası ve asıl yapı taşlarıdır.

Her zaman manevi değerlere bağlı,yüreği vatan ve millet sevgisi ile dolu, ATATÜRKÇÜ gençler yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Son Güncelleme ( 09 07 2007 )

< Önceki   Sonraki >

Hafta147
Ay1247
Hepsi178460
M.E.B. Logolarini Görmek Için Tiklayiniz.

Meslek Lisesi Memleket Meselesi AVRUPA BIRLIGI EGITIM VE GENÇLIK PROGRAMLARI MERKEZI (ULUSAL AJANS)

ILSIS
Akıllı Adımlar Eğitim Seti